...

GAS group d.o.o.

041 226 619     031 203 035
040 766 104
gasgroup.slo@gmail.com

Sedež podjetja:
Hotedršica 36a, 1372 Hotedršica
Vozni park:
LOM 1, Notranjska cesta, 1370 LOGATEC

Davčna št.: SI29852676
Matična št.: 8031819000
IBAN: SI56 0202 5026 2422 061ZGODOVINA PODJETJA


Prevozništvo ni le poklic, je način življenja.

Z ljubeznijo do šoferskega poklica je Damjan Popit že kot mlad fant sedel za volan kamiona. Svojo prvo zaposlitev je opravljal na Komunali Idrija, kjer je vozil kamion kiper in opravljal zimsko službo na Vojskem. V času služenja vojaškega roka v JNA je vozil reševalno vozilo, goseničarja ter inštruiral vožnje vojaških vozil. Za Avtoprevoz Idrija je vozil po Bližnjem in Srednjem vzhodu, Rusiji in Evropi.

Damjan Popit - Inštruktor vožnje vojaških vozil Damjan Popit - Avtoprevoz Idrija - vožnje na Bližnji vzhod Damjan Popit - Avtoprevoz Idrija - vožnje na Bližnji in Srednji vzhod

Ustanovitev podjetja GAS group d.o.o. sega v leto 1990, ko se je Damijan Popit odločil za samostojno podjetniško pot in s prihranki kupil svoj prvi tovornjak. To je bila odločitev, ki je zaznamovala njegovo življenje in življenje cele družine. S predanostjo in trdim delom je z leti posodobil in povečal vozni park, ki je celotni družini Popit v ponos. Kljub letom in upokojitvi je Damjan še vedno gonilna sila podjetja.

Damjan Popit - TAM Prvo vozilo za odvoz odpadkov Zdenka Popit - Zimska služba Damjan Popit - Zimska služba

Podjetje GAS GROUP, d.o.o. ponuja prvovrsten odziv in izjemno storitev za stranke, hkrati pa vam zagotavlja pošteno ceno in brezhibno storitev.

Smo podjetje, ki ga sestavljajo inovatorji in navdušeni strojniki, ki so si pridobili dolgoletne izkušnje na področju varnega ravnanja z najrazličnejšimi materiali in predmeti ter njihovega odstranjevanja.

Glavna dejavnost podjetja je prevoz odpadkov s samonakladalnimi tovornimi vozili, s katerimi prevažamo odprte in zaprte zabojnike različnih velikosti - 3, 5, 7 in 9 m3.

Poleg prevoza odpadkov se podjetje ukvarja tudi z zimsko službo (pluženje in posipanje prometnih površin), vzdrževanjem zelenih površin (košnja zelenic in obrezovanje grmovnic) ter popravilom zabojnikov za smeti.

Naši zaposleni vedno iščejo najboljše možne načine, kako vam prihraniti denar. V nasprotju z drugimi podjetji želimo zagotoviti, da vsaka posamezna stranka za svoj denar dobi odlično vrednost in da dobi vse, kar potrebuje, po najnižji možni ceni. S celotnim naborom rešitev zasnovanih za vse vrste odpadkov, zagotavljamo, da bomo pometli s konkurenco.

Kot lokalni strokovnjaki za odpadke in smeti poznamo različne specifične zahteve podjetij, ki jih z veseljem izpolnimo. Ponosni smo, da so naše storitve v praksi ne le časovno in stroškovno učinkovite, temveč tudi trajnostne.

Vizija našega podjetja je osredotočena na ustvarjanje vzdušja brez stresa za naše stranke, hkrati pa se zavedamo naraščajočih odlagališč odpadkov in škodljivih učinkov na naš planet. Cilj naših storitev je skupaj z vami ohranjati zdravo in čisto okolje. Prepustite ravnanje z odpadki nam, skupaj bomo zmanjšali število odpadkov v industriji in ohranili naš planet.

Naše podjetje za prevzem in odvoz odpadkov vedno izpolnjuje vse predpise in zahteve Agencije Republike Slovenije za okolje. Za vaše odpadke pridobimo vsa potrebna dokazila v skladu z veljavno zakonodajo.

...
ODVOZ GRADBENEGA MATERIALA, KOSOVNIH ODPADKOV, LOČENO ZBRANIH ODPADKOV, MEŠANIH SMETI

Možnost odvoza s težko dostopnih mest
Prevoz več kontejnerjev hkrati

NAŠ VOZNI PARK SE NAHAJA V LOGATCU OB AVTOCESTI, ZATO SMO HITRO ODZIVNI ZA CELOTNO SLOVENIJO

za več informacij ali naročilo

Pokličite nas!

Naslov


Hotedršica 36a, SI-1372 Hotedršica


Vozni Park


LOM 1, Notranjska cesta, SI-1370 LOGATEC